WERKWIJZE

Op de afgesproken dag(en) wordt uw hond thuis opgehaald in een speciaal voor hondenvervoer ingerichte bus met ventilatie. De bus is voorzien van aparte hondenbenches met antislipmatten en in de zomer bij warm weer koelmatten om het vervoer voor uw hond zo veilig én aangenaam mogelijk te maken. 


Wanneer alle honden (maximaal 5) zijn opgehaald, rijden we naar een natuurgebied in de omgeving. Hier kunnen de honden gedurende een wandeling van tenminste een uur heerlijk rennen, spelen, ravotten en eventueel zwemmen met elkaar. De honden worden zo veel mogelijk losgelaten tijdens de wandeling. De groepen worden met zorg samengesteld, zodat iedere hond tijdens de wandeling tot zijn recht komt. Na de wandeling wordt uw hond moe maar voldaan en handdoek droog bij u thuis terug gebracht. 


Na afloop van de eerste wandeling met uw hond wordt er altijd telefonisch contact opgenomen om te bespreken hoe het is gegaan. Daarnaast worden er foto’s en video’s van de wandelingen geplaatst op de Facebook pagina en Instagram pagina van Op Avontuur, zodat u zelf kunt zien hoeveel plezier uw hond heeft! Een blije hond = een blije eigenaar!


U heeft bij Op Avontuur keuze uit een ochtend wandeling of een middag wandeling. 

De ochtendwandeling is vanaf circa 09.30 uur tot 10.30 uur, waarbij uw hond kan worden opgehaald vanaf circa 08.30 uur en teruggebracht tot circa 12.00 uur.

De middagwandeling is vanaf circa 13.00 uur tot 14.00 uur, waarbij uw hond kan worden opgehaald vanaf circa 12.00 uur en teruggebracht tot circa15.30 uur.